aktualizacja 02-03.11.2020
opiekun – Aneta Łabędzka
Klasa III SB – kucharz ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej
aktualizacja 03.11.2020
Prowadzący – Halina Baran
Klasa II SB ZS im. H. Kołłątaja
Klasa II SB ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej
Grzyby-ocena towaroznawcza w gastronomii
Klasa II SB – ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej
aktualizacja 05.11.2020
Prowadzący – Aneta Łabędzka
Klasa II SB ZS im. H. Kołłątaja
Podroby-rodzaje,charakterystyka
Prowadzący – Aneta Łabędzka
Klasa III TŻ ZS im. H. Kołłątaja
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka
Klasa III SB ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej
Utrwalanie żywności. Od suszenia do pasteryzacji
Klasa III SB – ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej 09.11
Zasady przechowywania żywności w gastronomii
aktualizacja 10.11.2020
Materiały z dnia 10-12.11.2020
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka, Halina Baran
Klasa II SB ZS im. H. Kołłątaja
Materiały z dnia 12.11.2020
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka Klasa III TŻ ZS im. H. Kołłątaja
aktualizacja 16.11.2020
Opiekun Kl. – Ewa Skawra
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka
Klasa III SB ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej
Klasa III SB – ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej 09.11 (1)
Dziczyzna-charakterystyka ogólna
Podroby-rodzaje,charakterystyka
aktualizacja 18.11.2020
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka
Klasa I SB ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej
Klasa I SB – ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej (1)
aktualizacja 17-19.11.2020.
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka, Halina Baran
Klasa II SB ZS im. H. Kołłątaja
materriał z dnia-17- 19.11.2020
aktualizacja 18.11.2020
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka
Klasa II SB ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej
Prawidłowe opracowanie receptur w gastronomii
Klasa II SB – ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej (1)
aktualizacja 19.11.2020
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka
Klasa III TŻ ZS im. H. Kołłątaja
aktualizacja 19.11.2020
Klasa II TŻ P Halina Baran
aktualizacja 23.11.2020
materiałów dla klasy II TŻ po gimnazjum
przedmiot-Pracownia technologii gastronomicznej,
opiekun zajęć- p. H. Baran, p. A. Drabek-Cebula
aktualizacja 23-24.11.2020
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka
Klasa III SB ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej
Klasa III SB – ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej,
Opiekun klas – Ewa Skwara
Klasa III Tż H. Kołłątaj
1. Technologie sporządzania tradycyjnych i regionalnych potraw kuchni polskiej (Bliny staropolskie)
Kl. I SB M.Grzegorzewskiej
1. Przygotowanie dań warzywnych , owocowych , mięsnych rybnych i mącznych. (Cukinia faszerowana)
Kl. II SB M. Grzegorzewskiej
1.Przygotowanie dań warzywnych , owocowych, mięsnych, rybnych i mącznych. ( Risotto z kurczakiem)
Kl. III SB M. Grzegorzewskiej
1. Technologie sporządzania potraw z jaj ( Kotlety z jaj)
aktualizacja 24.11.2020
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka
Klasa I SB ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej
Przygotowywanie dań z ziemniaków
Klasa II SB – ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej (2)
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka
Klasa II SB ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej
Napoje zimne i gorące, bezalkoholowe
Klasa II SB – ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej (3)
aktualizacja 26.11.2020
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka
Klasa II SB ZS im. H. Kołłątaja
Dziczyzna-charakterystyka ogólna (1)
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka
Klasa III TŻ ZS im. H. Kołłątaja
aktualizacja 26.11.2020
Klasa II TŻ Kołlataj Halina Baran
S0SY-rodzaje, sposoby zagęszczania
SOSY-sporzadzanie sosów zimnych i gorących -PYTANIA
aktualizacja 30.11.2020
Klasa II TŻ G Kołłątaj Halina Baran, Aldona Drebek-Cebula
aktualizacja 01.12.2020
Klasa II SB H. Kołłątaja Halina Baran
Klasa I SB H.Kołłątaja Halina Baran
aktualizacja 02.12.2020
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka, Halina Baran
Klasa I SB ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej
Klasa I SB – ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej
Opiekun – Ewa Skwara
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka
Klasa II SB ZS im. H. Kołłątaja
materriał z dnia 03.12.2020(1)
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka
Klasa III TŻ ZS im. H. Kołłątaja
aktualizacja 07.12.2020
Opiekun – Ewa Skwara
Klasa II TŻG H.Kołłataja Halina Baran, Aldona Drabek-Cebula
Sporzadzanie potraw z mięsa zwirząt rzeźnych
Materiały z dnia 07-08.12.2020
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka
Klasa III SB ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej
Klasa III SB – ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej-07-08.12
aktualizacja 08.12.2020
Klasa I SB H. Kołłątaja Halina Baran
Klasa II SB H. Kołłątaja Halina Baran
Sporządzanie potraw z drobu 1(1)
aktualizacja 09.12.2020
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka Klasa II SB ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej
Klasa II SB – ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej
Mycie i dezynfekcja w gastronomii
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka, Halina Baran Klasa I SB ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej
Klasa I SB – ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej(1)
aktualizacja 10.12.2020
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka Klasa III TŻ ZS im. H. Kołłątaja
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka Klasa II SB ZS im. H. Kołłątaja
aktualizacja 10.12.2020
Klasa IITŻ P Halina Baran
aktualizacja 14.12.2020
Klasa II TŻ G Halina Baran, Aldona Drabek-Cebula
Sporządzanie potraw z drobu 1(2)
Materiały z dnia 14-15.12.2020
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka
Klasa III SB ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej
Napoje alkoholowe-wiadomości ogólne
Klasa III SB – ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej-14-15.12.20
Napoje zimne i gorące, bezalkoholowe
aktualizacja 15.12.2020.
Klasa II SB H. Kołłątaj Halina Baran
Klasa I SB H. Kołłataj Halina Baran
aktualizacja 16.12.2020
Materiały z dnia 16.12.2020
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka, Halina Baran
Klasa I SB ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej
Klasa I SB – ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej(2)
aktualizacja 17.12.2020
Materiały z dnia 17.12.2020
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka
Klasa III TŻ ZS im. H. Kołłątaja
Koncentraty spożywcze żywność wygodna i funkcjonalna
Materiały z dnia 17.12.2020
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka
Klasa II SB ZS im. H. Kołłątaja
opiekun klasy – Ewa Skwara
Kuchnia wigierska i bułgarska prezentacja(1)
Klasa II TŻ P H.Kołłataj Halina Baran
aktualizacja 21.12.2020
Materiały z dnia 21-22.12.2020
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka
Klasa III SB ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej
Klasa III SB – ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej-21-22.12.20
SUROWCE i dodatki do żywności(1)
Klasa II TŻ G H.Kołłątaj Halina Baran, Aldona Drabek-Cebula
aktualizacja 22.12.2020
Klasa I SB H.Kołłataj Halina Baran
Klasa II SB H.Kołłataj Halina Baran
aktualizacja 18.01.2021
Klasa II TŻ G H.Kołłątaj Halina Baran, Aldona Drabek-Cebula
aktualizacja 19.01.2021
Klasa I SB H.Kołłataj Halina Baran
Klasa II SB H.Kołłataj Halina Baran
aktualizacja 21.01.2021
Klasa II TŻ P ZS H.Kołłataja Halina Baran
SOSY- charakterystyka ogólna(1)
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka
Klasa II SB ZS im. H. Kołłątaja
Klasa III TŻ ZS im. H. Kołłątaja – Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka
aktualizacja 25 – 26.01.2021
Klasa III SB ZS im. H. Kołłątaja – Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka
Klasa III SB – ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej-25-26.01.21
aktualizacja 27.01.2021
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka,
Klasa II SB ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej
Klasa II SB – ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej(1)
Prowadzący zajęcia – Aneta Łabędzka, Halina Baran
Klasa I SB ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej
Klasa I SB – ZSiPS im. M. Grzegorzewskiej(3)
Desery – charakterystyka ogólna(1)
aktualizacja 28.01.2021